Ny i lederrollen – for deg som har fått personalansvar for første gang

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ny i lederrollen – for deg som har fått personalansvar for første gang

22. september 2016 @ 08:30 - 15:30

Kurset passer for deg som har fått personalansvar for første gang, og som ønsker å forsere de klassiske fallgruvene med klokskap og eleganse!

Å ta på seg personalansvar for første gang er en spennende utfordring, og lederrollen medfører nye forventninger både fra en selv, medarbeidere og bedriften! Ledelse er et fag som må læres, og så trenes på. Kurset gir deg den gode starten for å mestre og utvikle deg som leder.

Kurset gir innsikt i hva lederrollen innebærer, hvordan drive god medarbeideroppfølging og medarbeiderutvikling sett opp mot bedriftens mål, samt relasjonen leder-medarbeider. Målet er å bidra til å gjøre deg som ny leder i stand til å mestre lederrollen, og dermed forsere de klassiske fallgruvene med klokskap, smidighet og eleganse. Kurset gir enkle verktøy og virksomme metoder til bruk i lederhverdagen.

Innhold i kurset:

  • Lederrollen
  • Hva leder plikter å gjøre
  • Hva leder BØR gjør
  • Leder som rollemodell
  • Medarbeiderskap
  • Den vanskelige samtalen

 

Utbytte: 

En trygg tilnærming til lederrollen, både i forhold til hva en som leder etter norsk lov MÅ følge opp, og hva en BØR følge opp. Samt verktøy og tips til praktisk bruk i lederhverdagen.

Målgruppe:

Nye ledere som ikke har hatt lederansvar før, men også for den som har ambisjon om å bli leder.

 

Dato: 22.09.16
Introduksjonspris – kr 4 990,-

 

 

Spørsmål om kurset? Ta kontakt med Kine Aasheim på tlf 91623873 eller på mail kine@dinhr.no.

 

Passer ikke akkurat denne kursdagen for deg? Ta kontakt på kine@dinhr.no, så ser vi om det kan settes opp på alternativt tidspunkt!

 

Holde kurset hos din bedrift?
Kurset leveres også bedriftsinternt. Hva med å sette opp en slik dag for onboarding av nye ledere? Ta kontakt med Kine Aasheim på tlf 91623873 eller på mail kine@dinhr.no.

For deg som har vært leder en stund, og som ser nytten av en oppdatering og en ny frisk vil det bli satt opp kurset ‘Ansatte til glede og besvær’. Innhold og dato vil bli publisert om kort tid. Også dette kurset vil kunne leveres bedritfsinternt.

Detaljer

Dato:
22. september 2016
Tid
08:30 - 15:30

Sted

Krøgeneslåven
Krøgenesveien 2
Arendal, 4841 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside