Kurs: SMART medarbeideroppfølging (kveld)

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kurs: SMART medarbeideroppfølging (kveld)

14. mars 2017 @ 18:00 - 21:00

dinHR AS (www.dinhr.no) leverer HR tjenester og kurs innenfor HR området, og inviterer med dette til kurs i ‘SMART medarbeideroppfølging’. Kurset avholdes kveldstid kl 18.00 til 21.00 tirsdag 14. mars og torsdag 16. mars 2017.

Kurset passer for deg som ønsker å bli enda bedre i å følge opp ansatte i hverdagen. Kurset har spesielt fokus på hverdagsledelse, inkludert målrettet oppfølging av ansatte som ikke leverer som forventet.

Medarbeidere leverer best når lederskapet er tydelig, rammene er avklarte, og forventningene til hva som skal leveres er kommunisert. Kurset gir innsikt i hva lederrollen innebærer, hvordan drive god medarbeideroppfølging og medarbeiderutvikling sett opp mot bedriftens mål, samt relasjonen leder-medarbeider. SMART medarbeideroppfølging handler om hvordan dette best praktiseres i hverdagen, slik at spesielt talenter og nøkkelpersoner ønsker å bli, og ansatte som ikke leverer som forventet håndteres. Kurset gir enkle verktøy og virksomme metoder til bruk i lederhverdagen. Er du ny i lederrollen vil du med dette kurset forsere de klassiske fallgruvene med klokskap, smidighet og eleganse.

 

Innhold i kurset:
– Lederrollen
– Leder som rollemodell
– Hva leder plikter å gjøre (ihht norsk lov)
– Medarbeiderskap
– Hva leder BØR gjøre
– Den vanskelige samtalen

 

Utbytte:
Konkrete verktøy til bruk i medarbeideroppfølgingen i hverdagen, både i forhold til hva en som leder etter norsk lov MÅ følge opp, og hva en BØR følge opp. Samt ledelse til glede og besvær – et blikk inn på lederrollen.

 

Målgruppe:
Ledere med personalansvar og HR ressurser


Pris:
kr 2990,-

 

PÅMELDING:

 

Printvennlig kursbeskrivelse: dinHR – flyer Kurs Lederrollen og SMART medarbeideroppfølging 3&42017

 

Spørsmål om kurset? Ta kontakt med Kine Aasheim på tlf 91623873 eller på mail kine@dinhr.no.

Passer ikke akkurat denne kursdagen for deg? Ta kontakt på kine@dinhr.no, så ser vi om det kan settes opp på alternativt tidspunkt!

 

Holde kurset hos din bedrift?
Kurset leveres også bedriftsinternt. Hva med å sette opp en slik dag for onboarding av ledere spesialsydd til din bedrift? Ta kontakt med Kine Aasheim på tlf 91623873 eller på mail kine@dinhr.no.

Detaljer

Dato:
14. mars 2017
Tid
18:00 - 21:00

Sted

Krøgeneslåven
Krøgenesveien 2
Arendal, 4841 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside